+36 1 310 3583 info@bliss.hu 1112 Budapest, Neszmélyi út 36.

Céges adományozás

Keressük Partnereinket!

Miben hiszünk?

Azért dolgozunk nap mint nap, hogy megkönnyítsük azoknak az életét, akik nem tudnak beszélni. Azok számára is tudunk megoldást találni a kommunikációra, akik emellett súlyos mozgáskorlátozottsággal is élnek.

Valljuk, hogy senkit nem lehet a beszéd hiánya miatt megítélni, hisz amíg nem tud a külvilággal kommunikálni, addig nem tudjuk, milyen potenciál rejlik benne.

A mi feladatunk az, hogy ezeket az akadályokat áthidalva mindenkiből kihozzuk azt, amire valójában képes.

Névtelen terv-3

Egy személyes történet

Márk 6 éves, agyi sérülés miatt, féloldali bénulás következtében nem tud beszélni, csak egy-két szót tud mondani. A családja azért jelentkezett be hozzánk vizsgálatra, mert Márk sok mindent szeretett volna kifejezni, de sajnos sokszor nem értették meg és ez őt is frusztrálta.

Meg is kezdtük a terápiáját és jelenleg iPaden kommunikációs programot használ. A képek kiválasztásával megtanulta, hogy ő is tud vicces dolgokat mondani, elmondhatja, ha valami nem tetszik neki, elmesélheti, mihez lenne kedve, vagy mit csinált a hétvégén.

Márk iskolakezdés előtt állt, mikor megkerestek minket, így rendkívül fontos számára a fejlesztés, hogy az oktatás sikere ne a beszéd hiányán múljon.

Támogatóként Ön is részese lehet a sikereknek és segíthet abban, hogy Márkhoz hasonlóan mások is esélyt kaphassanak a kommunikációra. Ehhez az infrastruktúra meglétét szükséges biztosítanunk, amelynek finanszírozása jelenti jelenleg a legnagyobb kihívást számunkra.

Alapítványunk közhasznú minősítésű, így az adományozó jogosult az adományokra vonatkozó, társasági adóhoz kapcsolódó kedvezmények érvényesítésére.

A beérkező adományokkal áttekinthetően elszámolunk, a finanszírozott kiadásaink számláira felvezetjük a támogató nevét és az elszámolt összeget, melyek másolatait megküldjük a támogató részére így igazolva, hogy az általa adott támogatás valóban arra lett felhasználva, mint amire nyújtotta. Egyeztetést követően a social media felületeinken is feltüntetjük adományozóinkat.

Ha elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt, lépjen velünk kapcsolatba!

Kérjük, keressen minket az info@bliss.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 (1) 310-3583 számon, hogy megismerhesse Alapítványunkat
és további tájékoztatást adhassunk a munkánkról!

© Bliss Alapítvány 2020 - Minden jog fenntartva | A weboldalt készítette és üzemelteti a
tartalom | menü | hozzáférési billentyűk